Equip docent

Equip docent

l'Escola Dinàmics compta amb un equip de professors i instructors de reconegut prestigi dins el seu sector.

Edu_Gutierrez_2

Edu Gutiérrez

Titulat en Ciències de l’Activitat Fïsica i l’Esport (UB) exerceix com a docent especialitzat en Salvament i Socorrisme des de 2017. Ha treballat també com a monitor de natació i tècnic de sala en diversos centres esportius i de salut.

Irene_Funes

Irene Funes

Titulada en Fisioteràpia i Quiromassatge per Blanquerna – Universitat Ramon Llull amb més de 10 anys d’experiència. És també investigadora i formadora en comunicació no verbal, i ha realitzat un Màster en Fisioteràpia Pediàtrica i Neurològica.

Ivan_Costa

Ivan Costa

Titulat en Ciències de l’Activitat Fïsica i l’Esport (Ramon Llull) exerceix com a professor d’educació física i de socorrisme des de 2017. També és Director de Lleure i té àmplia experiència en la coordinació de casals i activitats extraescolars.

Rosa Oliveras

Rosa Oliveras

Llicenciada en Psicologia, Master Practitioner PNL, Coach, i Formadora de Formadors, amb àmplia experiència com a Directora de Recursos Humans, treballa des del 2008 com a consultora, coach i formadora en habilitats de comunicació i lideratge, mindfulness i tècniques antiestrès.

xavier-rodriguez

Xavier Rodríguez

Diplomat en Infermeria, té una àmplia experiència com a formador en Primers Auxilis, Primers Auxilis Pediàtrics i Atenció Sociosanitària. Ha treballat com a infermer d’urgències, responsable d’emergències i gestor d’equips mèdics i prevenció de riscos.

pedro-fernandez

Pedro Fernández

Tècnic en Emergències Sanitàries amb més de 15 anys d’experiència. Instructor en assistència sanitària immediata i SVB/DEA acreditat pel Consell Català de Ressuscitació i l’European Resuscitation Council.